Nieuws

Axxent Accountants is verhuisd!

28 september 2011

Axxent Accountants is verhuisd naar Europa-allee 8a te Kampen. Vrijdag 23 september was het open huis, waarbij Kampenaren kennis konden maken met het nieuwe onderkomen.

De belangstelling was overweldigend volgens Aline Koops - ten Hoeve en Caroliene Kooiker, beiden registeraccountant en eigenaar van Axxent Accountants. Veel cliënten , zakelijke relaties, familie en vrienden kwamen vrijdag een kijkje nemen in het geheel verbouwde pand in Kampen. De reacties waren erg positief en de sfeer was fantastisch. “Het was een ontzettend leuke middag en we hebben er heel erg van genoten” , aldus Aline en Caroliene. “Met deze locatie hebben een we een prachtige plek om te werken en om relaties te ontvangen. Ook hebben we de mogelijkheid om in de toekomst nog te groeien.” 

Axxent is een accountantskantoor dat zich vooral profileert door de persoonlijke aanpak en aandacht voor elkaar. “Als registeraccountants staan wij klaar om ondernemers te ondersteunen bij alle financiële en fiscale aspecten van de onderneming. Ons aanbod van diensten is erg breed en wordt - afhankelijk van de wensen van de klant - toegepast”, vertelt Aline. “Vanuit onze visie zijn wij continue betrokken bij onze cliënten, waardoor wij een meerwaarde kunnen leveren die wordt gewaardeerd door onze cliënten”, vult Caroliene aan. “Wij willen dan ook iedereen bedanken die vrijdag aanwezig was, en hiermee interesse en waardering voor ons heeft getoond.”